2021. feb 11.

Biztató szavak 2.

írta: pistibacsi
Biztató szavak 2.

Elmélkedések Hamvazószerdáig, Útmutató igék alapján

Szeretném bővíteni, színesíteni a Henkajpan blogon megjelenő tartalmak jellegét, témáját. Ennek egyik módja, hogy vendégszerzőket kérek fel. Nagy örömömre Kamarás István OJD már elfogadta felkérésemet, és tegnap közölhettem is egyik írását. A youtube csatornámon pedig egy vele készítendő online beszélgetést is tervezünk megosztani. Két kedves balassagyarmati barátommal, Kőszeghy Arankával és Torjay Attilával is megbeszéltük a közös munkát. Attila felnőttek és gyerekek számára is írt már sok mesét, Aranka pedig szépen tudja előadni ezeket, de neki is vannak saját történetei. A cél:szórakoztatva, közös gondolkodásra hívni.

Ezeknek az új, rovatcímkével is ellátandó tartalmaknak a közlésére készülve, próbálom valahogy tematizálni az igei elmélkedéseket is. Egyelőre munkacímnek alkalmasnak tűnik a

Biztató szavak

ami után oda fogom biggyeszteni, ahogy tettem ezt már ennél a posztnál is, az aktuális sorszámot. Az alábbiakban a következő napokra, Hamvazószerdáig, az Útmutató igéi alapján írott rövid elmélkedéseket adom közre. A vasárnapi elmélkedés megtalálható az előző hasonló posztban megosztott gyűjteményben, de azért ide másoltam, hogy ne legyenek foghíjasok a napok. A képre kattintva pedig a február 10-én tartott online bibliaóra szerkesztett változata nézhető meg.

Áldott napokat! Jó egészséget! Termékeny gondolkodást,lelki épülést kívánok!

2021-02-11_4.jpg

 12-13.jpgotvened.jpg15-17.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

evangélikus elmélkedés balassagyarmat Biblia