2020. júl 15.

Alkoholról és alkoholizmusról 4/7

írta: pistibacsi
Alkoholról és alkoholizmusról 4/7

Összefüggésben van-e az alkoholizmus a hittel, megtéréssel?

istike_index.jpg

Természetesen mindenki tudhatja, hiszen a Biblia világosan mondja, mert a biblia az olyan, hogy beszél, érted, hogy a megtéretlen ember, aki nem van megtérve, az iszik, drogozik, cigerettázik, verekszik a kocsmában, maszturbál, homoszexualizál, vonulgat, bőrtangában vonaglik, csúnyán beszél, cserélgeti a partnereit, elválik. Az ilyeneket utálja az Úr. De persze nem magát az embert, hanem a bűnt. Mert Isten gyűlöli a bűnt, de szereti a bűnöst. És Jézus Krisztus azért halt meg, hogy megszabadítson a bűntől.

Tehát aki meg van térve, az már többé nem iszik, nem drogozik, nem cigerettázik, nem maszturbál, nem homoszexualizál, nem vonulgat, nem beszél csúnyán, nem cserélgeti a partnereit és nem válik el. Mert az emberrel kapcsolatban az Úrnak ezek a legnagyobb problémái. Közben meg jönnek ezek a kívül zöld belül piros ügynökök, akik sipákolnak a nájlonzacskók meg a normális polgári nép- és erdőirtások, valamint a koala, manul, bálna, fóka, kolibri és vombat-vadászat miatt, de ez csak figyelem elterelés, hogy eközben a háttérhatalmak akadálytalanul szövögethessék gonosz terveiket a magyarok migránsokkal való elárasztására.

A homoszexuálisok, akik nyílt támadást intéznek családjaink és gyermekeink ellen, akik semmibe veszik a normális értékrendet, emellett csúnyán beszélnek és cserélgetik a partnereiket, meg elválnak, na ezek miatt forgolódik álmában az Úr, és fáj a feje, de rettenetesen. És hát az ital. Mert olyan nincs, hogy valaki meg van térve és mégis iszik.

Na persze más az, ha egy magas rangú, pláne karizmatikus politikus géniusz megiszik egy kupicával, hiszen a magyar férfiember archetípusa, ha szőlőt termel, vagy csak úgy meghagyja a domboldalban a Delavárit, a Konkordit meg a Novát, akkor az bizony abból bort is csinál, és ha csinál, meg is issza. Az más. Sőt, sikkaszthat is, hiszen az a legkisebb gond, ha megfelelő pártállású az illető. Ebben az esetben a kocsmai botrány okozás, a kokózás meg az asszonyverés is az élet velejárója. Csakúgy, mint a birkaszem evés, ami mint tudjuk, ősi magyar keresztény szokás.

A kompromisszum nélküli, következetes bibliai evangéliumi szemlélet világos és egységes. Aki meg van térve, az betöltekezik Szent Szellemmel, és attól fogva már nem buzul, nem iszik. És meg is gyógyul, meg nyelveken szól és prófétál is. Azaz a következetes és kompromisszumokat nem ismerő, tiszta igei látásmód egyik irányzata szerint ez az ördögtől való ugyan, a másik szerint meg épp az ördögtől való, ha ezeket tagadják, és azzal magyarázzák, miért nem történnek ma már csodák, mert írva vagyon, ha eljön a tökéletes, akkor eltöröltetik a töredékes. És hát lehet-e tökéletesebb a mai keresztény magyar társadalomnál?

Szóval a tiszta, világos igei látásmódnak is van több irányzata, amelyek kölcsönösen ördöginek tartják a másikat, de hogy mégis az Úrtól van ez, és csodálatos, arra ékes bizonyíték, hogy a homoszexualitás, a maszturbáció és az alkoholhoz való viszony meg az e világi hatalmasságok seggében való melegedés tekintetében teljes köztük az egyetértés.

Tehát fúj buzik, rohadt alkoholisták, mocskos paráznák, megvédjük tőletek az évezredes keresztény kultúránkat. És tessék megnézni, hogy igenis, mi nagyon következetesek és erkölcsösek vagyunk, mert ha valami libsi firkász túlbuzgósága miatt véletlenül a nyilvánosság is tudomást szerez róla, hogy közülünk valaki yachton kokózott és kurvázott, vagy gyerekmegerőszakolós pornót gyűjtött, a mögül rögtön kihátrálunk, és undorodva fordulunk el tőle.

Térj meg! Aztán ha már közénk tartozol, annyit ihatsz, amennyi beléd fér. Sőt, kifejezett virtus a köreinkben való ivás, de az más. És lophatsz meg kurvázhatsz is, és gyerekpornót is gyűjthetsz, verheted az asszonyt meg a gyereket, csak most még ne derüljön ki. Elvégre senki nem szarik a saját fészkébe. Ez a tizenegyedik parancsolat. Igaz-e tesó? Szóval így.

 

A videó itt megtekinthető:

 

04.jpg

 

 

Szólj hozzá